Musikalsk ferie

Udgivet af Charlotte

I gamle dage var der et program, der hed “Musikalske Venner” på tv, og det slugte en af mine daværende klassekammerater altid, for han var selv ganske musikalsk og det var resten af hans familie faktisk også. Hans far spillede på keyboard og optrådte ganske ofte til fester og andre arrangementer. Faderen var i øvrigt en lille skid, som ikke mange kunne lide, men det er denne historie uvedkommende.

Ferie med masser af musik

Sønnen hed Claus, og han voksede op og blev selv ganske god på alle mulige instrumenter – ikke mindst på akustisk guitar – og det var helt naturligt, at han skulle finde en erhvervsmæssig løbebane, der involverede musik. Og det gjorde han så i ret udpræget grad.

Via en bekendt i Italien fik han etableret en ferielejr, hvor alt handler om musik og musisk uddannelse. Her kommer mennesker far det meste af Europa og bruger ferien på at spille med andre, lære nyt, hygge sig og udvikle deres talenter. Det er faktisk ret fedt.

Faderen ejede som sagt tidligere et billig keyboard i overskud, og det blev starten på musiklejren, som i dag har alt, hvad hjertet kan begære af musikinstrumenter.

Instrumenter for alle

Om deltagerne ønsker at spilel på trombone, bas eller tværfløjte er helt ligegyldigt – der er simpelthen plads til alle genrer og alle typer instrumenter hos Claus. Min søster var med forrige år, og hun spiller selv på elklaver, men lærte undervejs også at spille på almindelig guitar.

Nu er jeg spændt på næste sommer, for da skal jeg selv afsted og udvikle mine talenter på harpe! Jeg glæder mig.

Kategorier: Feriesnak