Spring til indhold

Salzburgerland

Salzburg

I slutningen af sidste år bestilte du en helt ny bil. En hybrid. Du har lige fået at vide, at den er klar til, at du kan hente den i næste uge. Og du ånder lettet op. Det er en befrielse at vide, at bilen er ankommet, og at I så kan komme på den kør-selv-ferie, som I har brugt lang tid på at planlægge. Det var en idé, der fremkom for knapt 6 måneder siden. Lige da du havde bestilt bilen. I har gerne villet på bilferie i lang tid. Men den gamle bil er altså for lille. Den nye vil være stor nok, til at hele familien kan rejse komfortabelt i den. Det er jo vigtigt det her med komfort. I har prøvet det der med at sidde krøllet sammen i timevis i et fly eller i den gamle bil. Det er ikke særligt behageligt – eller befordrende for det gode feriehumør.

Til Kroatien

I har brugt lang tid på at planlægge ferien. Det er en proces, som kan tage ret lang tid. Dels skal I først bestemme, hvor I vil hen, og hvor I vil bo. Dels skal I finde den bedste rute at følge, så I når sikkert frem. I har kigget på ferielejligheder i Italien. I har ledt efter ferieboliger i Kroatien her. I havde nemlig en idé om at køre ned til Adriaterhavet. Men ferieboligerne ved Adriaterhavskysten, som I fandt på nettet, var ikke så nemme at booke. I har konstateret, at I skal være tidligt ude, hvis I bo i en god ferielejlighed ved Adriaterhavskysten.

Østrig

Tanken om en ferie ved Adriaterhavskysten blev derfor lagt på is. Til næste år. Og jeres fokus blev derfor at arrangere en helt anden sommerferie i år. I skal derfor ikke på badeferie. I skal på vandreture i Østrig. Og ja, her har det altså også været ret nemt for jer at finde superlækre ferieboliger. I fandt adskillige skønne ferielejligheder i Salzburgerland. Og valget faldt på en luksuslejlighed med pool. Ikke at I sådan skal boltre jer i luksus, men det er rart at vide, at alt fungerer i lejligheden og at I bare skal henvende jer til udlejeren, hvis noget ikke fungerer, som det skal. Ferieboligen bliver bare jeres ramme om nogle af måltiderne og nattesøvnen.

Alperne i Salzburgerland

Resten af tiden, hvor I opholder jer i Østrig, skal nemlig bruges på at vandre i de østrigske Alper og køre nogle ture ud i landskabet for at opleve natur, små byer og mennesker. I skal naturligvis også se nogle af de eventyrlige seværdigheder. Det er klart. Men hovedformålet er, at I får tid sammen. Både under vandring og om aftenerne, hvor I vil nyde at bo godt. Så, den ferielejlighed i Salzburgerland, som I har booket skal leve op til store krav. Det gør den sikkert. Prisen er da også derefter.
Det bliver en skøn oplevelse. Det er du overbevist om. Og ja, at du skal hen og hente bilen i næste uge, er jo bare endnu et lille element, der gør, at du er rigtig glad.