Spring til indhold

Nedsatte rejser til Florida

Nådada, han har virkelig gang i en stor tour. Min yndlingsguitarist. Han spiller i Miramar i Florida en gang i juni i år, så jeg har vist ikke andre valg: Find en billig rejse til Florida. Jeg skal bare høre ham. Han er endelig ved at vende tilbage til sit gamle jeg. Efter mange år med dovenskab og misbrug, så er superguitaristen endelig på fode igen.

Han spiller mange steder i USA her i foråret og den tidlige sommer. Men jeg kan bare ikke lige få fri, når det passer mig. Så jeg er nødt til at planlægge en rejse i god tid. Og det ser ikke ud til, at han kommer til Europa foreløbigt. Så når Muhammed ikke kommer til bjerget, så må bjerget komme til ham. Jeg er nødt til at finde en billig rejse til USA. Florida nærmere betegnet. Jeg tror i øvrigt, at det er der, han bor – permanent. Så det er vist logisk, at touren i år ender dér.

Nu er det bare sådan, at jeg ikke lige kan betale 10.000 kr. for en flybillet. Og jeg er ikke vild med at tage et lån lige nu, selvom man jo faktisk kan låne helt gratis: https://smart-lån.dk/gratis-laan-30-dage/

Nedsatte rejser :-)

Et hotel får jeg også brug for. Jeg har jo ikke tænkt, at jeg bare lige flyver ind på dagen for koncerten, og så flyver hjem dagen efter. Jeg ved godt, at det er der nogen, der gør. Jeg har bare ikke råd. Når jeg nu skal til USA, så vil jeg også godt opleve noget. Så det bliver noget med, at jeg finder en billig flybillet og et billigt hotel. Og så bruger jeg resten af opsparingen på koncertbillet og oplevelser i Florida.

I går, da jeg var på nettet for at lede efter en billig billet, fandt jeg et site med nedsatte rejser. Det var virkeligt billigt. Man kunne komme til Florida i en uge for under 5.000 kroner.

Jeg kiggede grundigt på sitet og kunne ikke se følgende:

Hvordan og med hvilket flyselskab kommer jeg derover. Det er lidt vigtigt for mig at vide. Hvis jeg skal overnatte 2 af dagene i de 7 dage, ugen varer, blot for at komme til Florida, så er jeg ikke sikker på, at det er den rigtig rejse, jeg skal vælge. Hvis flyselskabet har et dårligt renommé, så dækker forsikringen, jeg har, ikke.

Der var ikke nogen oplysninger om hotellet. Bare en notits om, at man kan købe adgang til wi-fi. Det går ikke. Hvis jeg ikke kan få wi-fi umiddelbart, men først skal købe det, så løber prisen helt sikkert op.

Jeg vendte derfor blikket mod et mere etableret site, hvor jeg ved, at de ofte har nedsatte rejser på tilbud. Der fandt jeg et godt tilbud. Jeg kan komme afsted for ca. 8.000 kroner. I en uge. Med flybillet og et fint hotel. Tæt på Miramar, hvor koncerten løber af. Jeg skal bare booke nu. Så jeg tænker, at hvis tilbuddet også er på sitet i morgen, så booker jeg. Bagefter kan jeg så bede om at få fri fra jobbet.
Min chef plejer at være sød til at sige ja, hvis vi giver besked i god tid.