Spring til indhold

London var billig

bus i London

I sidste måned var I på rejse. Bare sådan en almindelig lille rejse. Tre dage. I London. I havde søgt efter at komme billigt til London i ret lang tid – men pludseligt en dag, så lå der en besked i indbakken om, at der er et særtilbud på rejser til London. I kiggede på rejsen. Og jo, det var virkeligt et godt tilbud. Så I tog imod tilbuddet og kom afsted. Dog ikke helt til tiden.

Flyet var forsinket

Der var en meget lang flyforsinkelse, som I dog tog med sindsro. I kender nemlig reglerne for, hvordan og hvornår I kan få kompensation, hvis jeres fly er forsinket. Flyforsinkelsen var irriterende lang. Men ikke lang nok, til at der er grundlag for, at I begynder en sag om at få kompensation. I har dog tænkt jer at skrive en anmeldelse på flyselskabets sites, der fortæller om flyforsinkelsen og om selskabets manglende evne til at oplyse ventende passagerer om, hvorfor de er nødt til at vente på afgangen.

London by night

I ankom meget sent om aftenen i London. Det var lidt råkoldt. Men I fandt den rigtige linje med metroen og skulle ikke gå mange meter fra stationen til jeres hotel. Her blev i modtaget af en hyggelig mand, som bød jer på varm te og en tør sandwich. I fandt jer til rette i værelset og faldt i en tung søvn. Det havde været en udmattende rejse. I fik nogle skønne dage i London – og så var det ellers tid til at komme tilbage til Danmark. Alle juleindkøbene var overstået. I havde fået købt de rigtige crackers. I havde fået købt det rigtige engelske juleknas. Ja, det havde været skønt at shoppe i London.

Turen hjem gik fint. Der var ikke nogen flyforsinkelser. Og kabinepersonalet var søde. Alt i alt: En god, billig rejse til London, sådan som I lige havde brug for, at den skulle være.

London som feriemål

London er et populært rejsemål for rejsende fra hele verden. Det er hovedstaden og den største by i England, og er kendt for sin rige historie, kulturelle attraktioner og livlige energi.

Nogle af de bedste ting at se og gøre i London inkluderer at besøge ikoniske landemærker som Buckingham Palace, Tower of London og Big Ben, at udforske verdensklasse museer som British Museum og Natural History Museum og at shoppe i områder som Oxford Street og Covent Garden.

London er også hjemsted for en række restauranter, pubber og barer samt en livlig teaterscene. Du kan få en forestilling i West End, besøge en komikeklub eller nyde livemusik på en af byens mange steder.

Alt i alt er London en mangfoldig og spændende by, der tilbyder noget for alle. Uanset om du er interesseret i historie, kultur eller bare vil opleve byens livlige atmosfære, vil du finde masser at nyde i London.