Spring til indhold

Lang flyvning på ferie

En lang flyvetur kan være ganske ukomfortabel – men det behøver den ikke at være. Nogle gange bliver du måske svimmel, bander af den grædende baby, sukker efter et godt måltid mad og indimellem prøver at få lidt søvn. Men det behøver faktisk ikke at være så slemt, hvis du bare er forberedt.

 

 • Klæd dig i komfortabelt tøj.Hvis du gerne vil have noget søvn på din flyvetur, så bær noget behagligt tøj. Ikke at du skal møde op i pyjamas, men der er mange muligheder. En løs T-shirt, komfortable jeans eller joggingbukser, flade sko eller tennissko og måske en hoodie.
 • Flygt fra støjen
  Høretelefoner med støjreducering er et hit. Hvis du ikke ønsker at medbringe disse, så hav som minimum ørepropper.
 • Undgå lyset
  Hvis du gerne vil sove under flyveturen, så medbring en sovemaske. Blot det at putte sovemaske på og ørepropper eller høretelefoner i kan mentalt gøre dig i stand til at få en lur.
 • Drik nok vand
  Når du er i luften, er det vigtigt at drikke vand, vand og igen masser af vand for at holde dig hydreret. Bliv væk fra alkohol, te og kaffe. Sørg for selv at købe vand, efter du er gennem security, så du har rigeligt.
 • Hold dine fødder varme og komfortable
  Der kan være fodkoldt i et fly, og du har sikkert lyst til at få dine sko af, når du nu skal sidde der i mange timer. Medbring et par lækre hjemmesko. Det er afslappende, og det er hyggeligt, når du skal sove. Bedste hjemmesko i Danmark er uden tvivl de fra Shepherd
 • Hold din hud fugtig
  Luftkvaliteten i kabinen er hård ved din hud, så sørg for lotion til dit ansigt og dine hænder, og brug noget på dine læber også – fx en god læbebalsam.
 • Ny energi inden turen
  Drink en grøn smoothie, inden du går om bord i flyet. Det gør dig veltilpas inden turen.