Spring til indhold

God stil på kontoret?

Ingen bare fødder på dette kontor

Der er nogle mennesker, der har en vane med at tage skoene af, lige så snart de træder indenfor. Om det er på kontoret eller i deres hjem, er lige gyldigt. De smider bare skoene. Der kan være rigtigt gode grunde til det. Det kan være noget med, at skoene, de bruger, måske strammer og generer. Det kan være noget med, at de ikke vil gå unaturligt på høje hæle. Det kan vi ikke rigtigt vide.

I eget hjem

Hvad folk gør i deres eget hjem, kommer naturligvis ikke os andre ved. Men når de smider skoene på kontoret og vandrer rundt kun med strømper på, så kan det altså være en kilde til irritation for kollegaerne. Ikke fordi det egentlig generer dem. Mere, fordi det ser altså sjusket ud. Og ja, en sommerdag, hvor der ikke er brug for strømper, så kan det være direkte grimt – især hvis fødderne ikke er velplejede! Hvad kan man så gøre som chef på kontoret? Tja, man kan lave en pæn henstilling til vedkommende om at tage skoene på. Man vil sikkert blive mødt med mange og lange forklaringer om, hvorfor vedkommende skal have skoene af. Irriterende, og ikke lige det, man har tænkt sig at bruge sin arbejdstid på.

Flotte hjemmesko på kontoret

En idé er, at du som chef sørger for, at vedkommende får et par hjemmesko i julegave fra firmaet. Du kan finde smarte hjemmesko til mænd og kvinder, der både kan anvendes i vinter- og sommerhalvåret. Og det er jo almindelig skik her i landet, at vi giver alle medarbejdere firmagaver til jul og jubilæer. Du kan finde hjemmesko uden hæle og uden bagklap – eller med bagklap.

Det er sådan set op til dig, hvad du synes, er pænest, at din medarbejder skal bruge. Men husk, at det skal være hjemmesko, der hverken strammer eller sidder for løst på fødderne. De bedste og sundeste hjemmesko er dem fra Wool by Nature i vores øjne.