Spring til indhold

Mit saunatæppe

Saunatæppe fra Optimasport

For lang tid siden besøgte du et site, hvor de sælger forskellige hjælpemidler til sportsmennesker. Der var tale om massagepistoler og Recovery Boots. Du kiggede på sitet – og du havde sådan ikke tænkt over det. Men du sagde bare ja til sitets cookiepolitik. Og hvad skete der så i går? Du ledte efter det site, hvor du kan købe den billigste udgave af den kalender, som du gerne vil have. Og så dukkede den der reklame op: ”Køb infrarødt saunatæppe her”.

Kendte godt butikken

Du kunne godt huske, at du havde været inde på annoncørens site. Men det der med infrarøde saunatæpper havde du godt nok ikke hørt om før. Så det måtte du simpelthen vide mere om. Hvad er det for noget? Handler det kun om sportsskader?
Du åbnede derfor en ny fane i Google og skrev sitets navn i den. Lige med det samme kom du så ind og fandt det punkt i menuen, der handler om infrarøde saunatæpper. Her kunne du så læse om dem. Se videoer om, hvordan de bliver brugt. Og du kunne få oplysninger om størrelser, priser og leveringstider.

Saunatæpper er for alle

Det, der dog var det mest interessante, var, at du kunne forstå, at saunatæpper ikke er et særligt produkt, der kun henvender sig til sportsfolk. Det er faktisk et produkt, som mange mennesker kan få gavn af. Og selvom sitet, du kiggede på særligt, henvender sig til sportsfolk, så var du glad for at se, at du faktisk selv kan få gavn af et saunatæppe med infrarød varme.

Du døjer jo ofte med smerter i ryggen. Ikke på grund af sportsskader. Næ, det har bare noget at gøre med, at du er meget høj. Høje mennesker har ofte rygsmerter. Og det kan være ødelæggende for en familie. Især op til højtider – fx jul eller fastelavn. De kan simpelthen ikke deltage i festlighederne eller forberedelserne.

Det kan være svært for dem at bøje sig ned, når andestegen, der ligger inde i ovnen, lige skal tjekkes. Det kan være svært for dem at hænge tønden op. Et saunatæppe kan hjælpe dem til at komme af med deres rygsmerter.

Du skulle have købt første gang

Du overvejede at købe et infrarødt saunatæppe. Men du valgte ikke at gøre det. Og nu, hvor rygsmerterne er på vej frem igen, så ærgrer det dig. Ok, det er ikke for sent. Men nu, lige nu, hvor det faktisk gør ondt i ryggen, så er du nødt til at lægge dig for lige at komme dig over den svimmelhed, som smerterne medfører. Du har fundet din massagepistol frem, så den kan hjælpe dig der, hvor smerterne er værst. Men det er ikke tilstrækkeligt. Det ved du. Og massagepistolen er sådan set ikke skabt til at fjerne dine rygsmerter.

Er et saunatæppe det? Nej, det er det ikke. Men det kan hjælpe dig meget hurtigere end en massagepistol kan. Så, måske er det noget, du skal overveje. Altså at købe et infrarødt saunatæppe. Selv ville jeg gøre det. Ikke kun fordi et saunatæppe kan medvirke til smertelindring. Også fordi det kan give dig velvære, bare ved at varme din krop op – sådan på de der rigtigt kolde dage. Læs også vores artikel om isbade her.