Spring til indhold

Ferien går til Thailand

Hvor bliver det dejligt at komme tilbage til normale tilstande igen. Nu synes jeg, at det har varet længe nok med den her nedlukning af det danske samfund. Vi er jo blevet bombet tilbage økonomisk, og hvis det fortsætter ret meget længere, så er der vist ikke andet end naturkatastrofer at tænke på som noget, der er værre. Og jeg vil også gerne tilbage på arbejde. Altså på kontoret. Og jeg vil have mulighed for at gøre de ting, jeg plejer igen.

Ville gerne til Thailand

Jeg har brugt 14 dage af min ferie, mens jeg har været hjemme. Det bliver rart at komme tilbage. Og selvom sommeren kommer tættere på, så tænker jeg, at det ikke gør noget, at jeg ikke kommer på en lang sommerferie. Jeg havde ellers haft i tankerne, at jeg ville finde flybilletter til Thailand til sommer.

Men det kræver, at jeg skal være væk i mindst 3 uger. Det har jeg ikke tilstrækkeligt med feriedage til nu. Men pyt. Måske kan jeg bare finde nogle billige flybilletter til et andet lækkert sted, som ligger lidt tættere på Danmark, så jeg ikke skal bruge lang tid på at rejse dertil. Måske skulle jeg overveje at tage til Egypten eller Grækenland. Spanien bliver udelukket.

Måske billige fly til Spanien snart?

Det er jo gået helt galt for dem med det her virus. Jeg skal ikke derned. Selvom jeg måske burde gøre det. Altså finder nogle flybilletter til Spanien for at støtte deres hårdt ramte økonomi. Det ved jeg bare ikke, om jeg tør. Jeg må se tiden an. I første omgang, så glæder jeg mig til at komme på arbejde igen.

Jeg håber virkeligt, at regeringen og partierne når et forlig, så vi kan komme i gang igen. Det har jo også konsekvenser for vores økonomi, at vi ikke fungerer 100% længere. Hvor lang tid vil det tage, inden vi er tilbage?