Spring til indhold

Gratis øl og gratis lån

Denne måde at spare penge på er lidt sjov i forhold til de fleste andre, men nok heller ikke helt i samme boldgade. Dette er nemlig et trick, som du kan bruge, hvis du vil vinde penge, øl eller drinks til fester. Denne måde at spare penge på øl og drinks eller bare tjene lidt ekstra er nemlig bedst at benytte sig af til fester, eller bare når dine medmennesker er halv-berusede. Jeg blev selv udsat for dette fup-nummer, men har nu selv gavn af fupnummeret til fester!

Indholdsfortegnelse

Selve metoden

Måden er egentlig meget enkelt, og det eneste du skal bruge er en tusch. Så mangler du bare en masse mennesker enten til en fest eller bare på skolen. En fest er dog klart at foretrække, da folk er mere villige til at lave væddemål der. Du skriver ikke nogle bestemte navne med tuschen på maven, men derimod skriver du “Dit Navn”. Altså ikke dit eget navn, men bare udtrykket “Dit Navn”.

Du har nu “Dit Navn” stående på maven, og er klar til at gå i krig. Det gælder nu om at finde nogle personer. Helst nogle du kender, men det kan jo i princippet også lade sig gøre med fremmede. Du spørger dem nu “Skal vi vædde en øl på om jeg har dit navn skrevet på min mave?”, og det kan selvfølgelig være lige hvad du lige lyster at vædde om, en øl, en drink eller måske en flad 20’er. De fleste fulde mennesker vil jo ikke tro på det, og vædder selvfølgelig inkl. mig selv.

Denne metode gik utrolig godt for en af mine venner til sidste Gymnasium-fest, hvor han fik scoret 6 øl og 120 kroner i løbet af aftenen. Siden har jeg selv benyttet mig af fupnummeret til en fest, hvor jeg sparede mange penge på alkohol! Tror jeg fik omkring 10 øl og 4 drinks i løbet af aftenen, så det fungerer sgu! Så hvis du har lyst til at spare penge, når du skal i byen, så er det en genial idé, da du også kan skjule skriften igen! Så tænk på den næste gang du tager i byen!

Gratis lån

I stedet for at fuppe de halvberusede mennesker, har du også mulighed for nemt og hurtigt at tage et gratis lån og selv købe dine øl og drinks. Kan man virkelig låne penge gratis? Ja, gratis lån findes mange steder på nettet, og ikke mindst på Danmarks gratis låneportal nr. 1, Smart Lån.

På Smart Lån finder du alle de bedste og mest populære udbydere at lån uden renter og gebyrer. Få første lån gratis i en måned, nemt og bekvemt. Det er altså kun alle nye kunder, der kan låne gratis i 30 dage – Lån 10.000 i dag og betal 10.000 tilbage om en måned. Så nemt og gratis er det!