Spring til indhold

Ferie i hele verden

Efterhånden er der ingen grænser for, hvor man kan tage hen på ferie. Rejseudbuddet er eksploderet de senere år med charter, storby og backpacking. Ny hjemmeside samler hele verden ét sted og kombinerer rejsebøger med dating og feriebilleder.

Ferie er helt sikkert fantastisk – men lige så sikkert er det, at de ferieoplevelser, nogle synes er uforglemmelige, ville andre nødigt bruge bare ti minutter på.

“Jeg tror, at recepten for den perfekte ferie er lige så forskelligartet, som vi mennesker er. Vi oplever og sanser forskelligt, men én ting er fælles for alles ferier: Vi rejser ud for at møde noget. Noget nyt, sjovt, vildt eller solbeskinnet. Det kan også være andre kulturer – og i høj grad andre mennesker”, forklarer Sune Pedersen, der efter mange år i rejsebranchen ved, hvad de vidt forskellige og ferielystne turister rejser efter.

MeetMeOnHoliday.com er mødestedet for alle

Sune Pedersen og teamet bag MeetMeOnHoliday.com har skabt et online–fællesskab for ferie– og rejselystne over hele verden. Det er nemlig ikke kun danskerne, der kan snakke med og se hinanden på den revolutionerende hjemmeside, der fungerer som et spændende miks af rejsebøger, fotoalbum og socialt fællesskab på internettet. Man lægger sine ferieoplevelser online – så alle kan nyde og lære af dem.

“Vi vil gerne hjælpe folk til at få endnu bedre rejseoplevelser. Få endnu mere ud ferien. Det er egentlig lige meget, om det så gælder eventyret til Sumatra eller færgeturen til Fanø. Personlige øjeblikke og erfaringer fra brugere af sitet giver alle de øvrige medlemmer interessant og uvurderlig viden fra hele verden”, forklarer initiativtageren Sune Pedersen.

Rikke på 41, Lesta på 38 og Thomas på 23

Brugerne af rejseportalen er lige så forskellige i alder og tilhørsforhold som de destinationer, der passioneret beskrives med ord og billeder. En af styrkerne ved den meget spredte målgruppe er, at siden ikke knækker i to dele, som det ses på andre internetsider, hvor den ene halvdel er til dating og flirt, mens den anden halvdel netværker og meningsudveksler. På MeetMeOnHoliday.com skal der være plads til det hele – og det er der:

“Ferier er for alle, så det skal vores sociale netværksside naturligvis også være. Det ville være ærgerligt, hvis nogle, der ellers ville finde glæde i at bruge nogle af alle funktionerne, blev skræmt væk af en bestemt tone eller stemning – heldigvis har vi endnu ikke haft problemer i den retning, men derimod kun positive tilkendegivelser”, slutter Sune Pedersen, der har oplevet en stigende interesse med mange besøgende her i løbet af maj måned.

Naturligt nok, for foråret giver de fleste feriekuller, men nu behøver man altså ikke længere gå og vente i flere måneder på nye ferieindtryk – hele verden oplever lige nu og her – på MeetMeOnHoliday.com.