Spring til indhold

Billigste kviklån og rejser

Sommerferien nærmede sig, og jeg kunne konstatere, at jeg ikke kunne nå at spare sammen til en billig rejse sydpå. Nu var det jo ikke længere kun min kone, Bente, og jeg, som skulle afsted, men ligeledes vores 2 børn.

Jeg lettede mit hjerte til Bente, som beroligede mig og sagde, at så kunne ferien bare gå til Læsø. Jeg skal ikke til Læsø, tænkte jeg inde i mig selv og gik derefter ind og søgte efter billigste kviklån på Google.

Kviklån 5000

Der kom rigtig mange resultater frem på Google, da jeg søgte efter billigste kviklån samt kviklån 5000 kr. Vi havde jo sparet lidt penge sammen, så jeg skulle kun bruge 5000 kr., før vi kunne komme på ferie til sydens sol og sommer.

Til min helt store overraskelse fandt jeg faktisk ud af, at man kunne tage kviklån gratis og rentefrit i 30 dage. Første kviklån var altså gratis for alle nye kunder, og jeg skyndte mig derfor ind til Bente og sagde, at nu havde jeg fundet en løsning på problemet.

Jeg viste Bente lånesiden ved navn TRYGT Danmark, så hun selv kunne læse, at det var gratis at tage et kviklån 5000 kr. i 30 dage. Først var Bente lidt skeptisk, men jeg kunne se på hende, at hun stille og roligt blev mere og mere tændt ved tanken om disse hurtig lån.

Lån penge på nettet er ok

Efter ganske få minutter gik Bente med til at låne disse penge på nettet fremfor at tage et banklån eller nøjes med at tage til Læsø. Det tog cirka 2 minutter at ansøge om lånet, og vi sluttede kviklånsansøgningen af med at underskrive med NemID:

Jeg lyver ikke, hvis jeg siger, at der ikke gik mere end 60 sekunder, før vi fik svar tilbage på, at vi var blevet godkendt til kviklånet. Derefter gik der maksimalt 60 minutter, før pengene stod på kontoen – det kan man da kalde penge med det samme – læs eventuelt denne guide om at finde det billigste kviklån.

Lån på nettet er altså noget, jeg varmt kan anbefale, hvis man står og mangler penge. Selvfølgelig skal man ikke rende og låne penge, bare fordi det er gratis, men er man i pengenød, så er det et super alternativ til banklån med høje renter.

Billige rejser

Efter vi havde modtaget pengene på kontoen, gik vi atter på Google og søgte efter billige rejser. Sikke mange rejsesider, der kom frem på Google, men den mest spændende og inspirerende var HUSKDETBLAA.DK.

På HUSKDETBLAA.DK fandt vi ikke kun en oversigt over de billigste rejser, men ligeledes super gode beskrivelser af hvert enkelt rejsemål. Det så ud som om, at de havde beskrevet samtlige storbyer i hele verden, for der var godt nok mange lækre ferier og rejser at kigge på og læse om.