Godt tilbud på en Weber

Udgivet af Charlotte

Vi har nydt sommeren i fulde drag og nærmest boet på terrassen, hvor vi har etableret et udekøkken med vand, vask, køkkenbord og en Weber gasgrill, hvortil vi har en masse tilbehør. Vi slår altid til, når der er tilbud på Weber. Alle i familien nyder de aftener, hvor vi tilbereder mad ude på terrassen og spiser sammen, og min mand er virkelig kreativ, når det gælder brug af grillen. Han både bager brød på grillen, tilbereder de herligste spareribs, bager pizzaer på en sten fra Weber og kan endda også fremtrylle en lækker dessert. Det er så normalt mig, der står for tilbehøret til vores middage, men det er jo ikke besværligt  om sommeren, for der er mange friske grøntsager og frugter at vælge imellem.

Sidste sommer, som var knap så lun, købte vi en terrassevarmer og den har vi haft meget fornøjelse af. En terrasse varmer forlænger aftnerne og sommeren i det hele taget. Vi har ofte siddet ude til midnatstid i en god lun havestol med tændt terrassevarmer og spillet kort eller bare hygget os med en god kop kaffe eller et glas vin.

At opholde os så meget udendørs hver sommer giver en rigtig god livskvalitet, vi rejser aldrig sydpå om sommeren men nyder den her hjemme hvert år, fordi vi har investeret i gode og gedigne faciliteter, som giver os mulighed for det. Om vinteren rejser vi som regel på skiferie i Italien, og der taler vi ofte om, at deres udendørs belysning om aftenen kunne være meget bedre, hvis de investerede i et gedigent produkt.

Kategorier: Feriesnak