Virker robotstøvsugere?

Udgivet af Charlotte

Jamen, hvad nu hvis den kører ud over de to trin, der er mellem vores stue og alrummet, spurgte min kone bekymret. Hun talte om den gode robotstøvsuger, jeg havde valgt at give hende i fødselsdagsgave. Men jeg kunne heldigvis berolige hende, for den lille maskine er udstyret med en sensor, så den øjeblikkeligt stopper eller skifter retning, hvis sensoren registrerer, at der ikke er noget underlag at køre på.

Vi havde sat robotten til opladning, så vi lidt senere kunne afprøve den for første gang. Hverken min kone eller jeg har set sådan en i rigtig funktion i et hjem, men jeg så den dog demonstreret i forretningen, hvor jeg købte den. Her viste ekspedienten mig også, at robotten er i stand til at kravle over dørtrin eller tilsvarende lave forhindringer.

Virker robotstøvsugere?

En af de ting, der havde fået mig til at vælge netop den model, som jeg havde købt, var et meget lavt støjniveau. Der er kun tale om en ret sagte summen fra maskinen, når den kører rundt og gør sit arbejde. Et andet argument var, at denne robot støvsuger selv finder tilbage til sin ladestation, når den er færdig med at gøre rent, eller hvis den på et tidspunkt er ved at løbe tør for strøm på batteriet.

Hverken min kone eller jeg bryder os om at gå rundt og støvsuge, så det var da en oplagt gave til hendes fødselsdag, men selvfølgelig får jeg også selv glæde af den, da jeg er den, der støvsuger sådan cirka hver anden gang.

Kategorier: Feriesnak