Vilde indkøb af børnetøj

Udgivet af Charlotte

Indrømmet, det var tæt på, at jeg blev rigtig godt gal i skralden i går. Min kone kom hjem fra en bytur med bugnende indkøbsposer fyldt med tøj til vores børn. Jeg var nærmest lamslået over mængden og kunne slet ikke fatte, at det skulle være nødvendigt at købe så meget børnetøj på en gang.

Rolig, sagde min kone, i virkeligheden har jeg sparet en masse penge, for jeg har været på brand udsalg i den børnetøjsforretning, som blev ramt af en mindre brand i sidste uge. Tøjet her lugter lid af røg, men det skal bare en tur gennem vaskemaskinen, så er det helt som nyt. Og det bedste er, at der var 75 procent rabat på alt i butikken.

OK, min frygt for et økonomisk overforbrug stilnede noget af, og min kone tømte indkøbsposerne og viste mig de indkøb, hun havde foretaget af babytøj til vores fire måneder gamle søn og af tøj til vores datter på fire år.

Det sidste var noget virkeligt smart designet tøj – der var helt sikkert tale om mærkevarer, som vi ellers normalt går udenom, fordi vi ikke vil vænne vores datter til at gå i den slags tøj i en for tidlig alder.

Men jeg kunne bare ikke stå for det, undskyldte min kone sig, for her kunne jeg købe det lækreste tøj fra Ralph Lauren kids til lavere priser, end jeg normalt giver for supermarkedets billige tilbud på børnetøjet, fortalte hun. Jeg medgav hende, at det var flotte ting og et godt køb, hun havde gjort.

Kategorier: Feriesnak