Tyrkiet eller New York?

Udgivet af Charlotte

Sidder her en kold marts aften og kigger ud på de nøgne træer. Hvor bliver det forår dog af???

Heldigvis skal jeg i aften i gang med at planlægge min sommerferie og finde flybilletter til noget varmere himmelstrøg.

Jeg har længe gerne villet rejse til Tyrkiet. Der er mange seværdigheder, jeg gerne vil se – og så er jeg vild med tyrkisk mad. Men men… jeg er nu ikke helt sikker på, hvor sikkert det er at rejse til Tyrkiet. Jeg er nu sikker på, at der er mange steder i Tyrkiet, der er fredelige, så det må jeg lige have undersøgt noget mere om. Spændende kunne det i alt fald være.

New York og USA i det hele taget kunne også være super spændende. Det er endda ikke så dyrt at flyve til New York, og der er basis for at finde nogle billige indenrigsbilletter i USA, når jeg er der. Jeg er vild med USA, og der er stadig så mange steder og stater, jeg ikke har besøgt. Man kan faktisk flyve billigt til New York fra Danmark lige nu!

Skulle jeg vælge at rejse til New York, vil jeg bestemt besøge de berømte museer for eksempel Metropolitan Museum of Art, som er det største kunstmuseum i USA. Eller hvad med American Museum of Natural History på Manhattan (som i parentes bemærket også er et must see!!). Og når jeg nu er på Manhattan skal Guggenheim også besøges.

Udover museer er der naturligvis shopping. Jeg må vist af sted med en tom kuffert, så jeg kan få købt kjoler, sko, toppe, jeans og accessories. Og ja tasker og ure skulle der også være basis for et godt kup.

Så er der mad. Sikke mange forskellige køkkener, der er samlet i New York. Masser at tage fat på! Heldigvis er der masser af spadseren, så jeg kan nyde den gode mad med god samvittighed.

Nu blev min kolde martsaften straks lidt mere spændende – der er nu ikke noget som at se frem til at rejse!

Kategorier: Feriesnak