Trekking

Udgivet af Charlotte

Mine første mange ferier udenlands var traditionelle ferier, som jeg tog med mine forældre. Nogle gange kørte vi i bil gennem Europa og dasede ved italienske, franske eller spanske strande – andre gange fløj vi på charterferier og gjorde nøjagtigt det samme. Men for nogle år siden blev jeg lokket med på trekking af en nær ven, og det ændrede radikalt min opfattelse af, hvad en ferie er for mig!

Trekking i Marokko

Han var bidt af Marokko, og han var bidt af at vandre og opleve intenst – og hans mange og lange fortællinger om sine rejser med en rygsæk og de helt rigtige støvler til formålet, begyndte at bide på mig. Det løs interessant, og det endte da også med, at han fik mig lokket med på en rejse til Marokko, hvor vi ankom til et såkaldt ørkentrek i Sahara. Vi rejste med Bering Rejser, der er specialister i trekking, som du kan se her: http://www.beringrejser.dk/trekking

Min ven brugte dem meget (og gør stadig) – andre gange rejser han med et bureau i familien, der hedder Mountain Adventures.

Anyway.. Vi ankom, og vi blev modtaget af en ekstremt kompetent rejseleder, der gjorde sig stor umage med at sikre, at alt vores udstyr var korrekt. Mit var selvfølgelig, for min ven havde hjulpet mig, og han var jo ganske erfaren allerede.

DA vi var klar, forlod vi Marrakech og så gik det ellers løs. Jeg vil ikke her beskrive min første trekkingtur – det kan jeg gøre en anden gang. Men jeg vil sige, at det var på den trekking rejse i Marokko, at jeg lærte, hvad FERIE for alvor er for mig. Og det er altså alt andet end at ligge og gøre ingenting på en strand!

Trekking eller bjergbestigning

Jeg har været afsted flere gange nu, og jeg er begyndt at føle mig så komfortabel, at jeg reelt overvejer at prøve kræfter med en bjergbestigning – i den lettere ende af skalaen først selvfølgelig! Det føler jeg, jeg er parat til, og jeg tror nok, jeg kan lokke min ven med, så han kan guide mig lidt. Han har taget et par af de rejser allerede.

Nu ved jeg ikke med dig, men jeg bruger tit tjenester på nettet til at finde flybilletter, når jeg ikke benytter mig af et rejsebureau. Sidst jeg skulle til Barcelona, fandt jeg billige flybilletter her.

 

Kategorier: Feriesnak