Frankrig er mere end Rivieraen

Udgivet af Charlotte

For mange er en ferie i Frankrig lig med Rivieraen. Men Sydfrankrig byder på uendeligt meget mere end lige dette stykke velfriserede land ud til Middelhavet. Faktisk byder hele Frankrig på en lang perlerække af oplevelser, som spænder fra de smukke områder på Bretagne over det indre Frankrig via Alperne og ned til den spanske grænse.

Frankrig er et overflødighedshorn af oplevelser for stort set enhver smag, og måske derfor er landet så egnet til en campingferie. At køre fra det industritunge nord omkring Lille og ned til Paris – denne metropol og storby par excellence – og videre sydpå mod Bordeaux. Det er en rejseoplevelse med mere indhold, end de fleste forventer.

Vel ankommet til Bordeaux i Sydfrankrig kan man passende besøge nogle af de smukke steder langs Gironde. Campingpladser i Sydfrankrig er der nok af, og de fleste er ganske flotte og luksuriøse.

Hvis du selv har telt eller campingvogn med, er stort set alle campingpladser anbefalelsesværdige. Men tag ikke mit ord for det – prøv selv en camping ferie og oplev verden og Frankrig på en helt ny måde!

Kategorier: Feriesnak