Stramme tider for feriefolket

Udgivet af Charlotte

Efterårsferien er i næste uge, og for rigtig mange danske familier er der lidt mindre vilje til at bruge penge, end der plejer at være. Der er jo også danske familier, der reelt er ramte af krisetiderne og ikke har de penge til rådighed, de plejer at have. Mange af dem vil alligevel gerne afsted på en dejlig efterårsferie, og så er det jo nærliggende at låne lidt penge til at atge afsted for. Og det er da – trods hvad mange tror – ganske nemt at få kredit på nettet.

Lån uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed betyder blot, at du reelt låner penge på dit glatte ansigt, som man siger. Du stiller altså ikek sikkerhed for tilbagebetalingen i dit hus eller bil eller hvad du nu har. Ofte er den type af lån lidt dyrere, fordi den pågældende bank jo skal kalkulere med en vis risiko for tab uden mulighed for at inddrive gælden med sikkerhed. Ofte ender den slags sager desværre med en inkasso sag. Nuvel – et lån uden sikkerhed kan jo stadig være en fin løsning.

Privat lån eller bank lån?

Mange er i tvivl om, hvilken type lån de skal tage til at holde ferie for. Lad os lige slå fast, at et bank lån sagtens kan være et privatlån. Et privat lån er blot et lån, som långiver yder til en privat låntager – og er altså det modsatte af et erhvervslån. Ikke så underligt, vel?

Nu trænger vi da vist til en lille video fra et sted, hvor de mindre rige holder ferie – og hvor de rige bor:

Kategorier: Feriesnak