Spring til indhold

Store mennesker på ski

Skitøj til store mænd

Det er sgu mærkeligt, bemærkede min bror forleden, da vi satte os ned sammen med vores hustruer for dels at planlægge den kommende vinters skiferie og dels sikre, at vi har det rigtige skitøj. Det, han henviste til, var det faktum, at 90% af alt skitøj er til normalvægtige – men at ca. 50% af befolkningen er overvægtige.

Størrelser har ændret sig

Han har jo helt og aldeles ret i sine betragtninger. Uanset om det er sundt, smart eller klogt, er det jo altså virkeligheden, at de fleste danskere vejer for meget. Og det gør vi også i familien her. Vi hører nok til den større del af befolkningen, når vi nu skal kalde en spade for en spade.

Men sjovt nok har de fleste butikker med skitøj kun et meget lille udvalg i de helt store størrelser – eller slet intet udvalg.

Tak for storedrenge.dk

Heldigvis for brormand og jeg kender vi til webshoppen Storedrenge.dk, som jo – hvilket også ligger i navnet – servicerer vi mænd, der er enten høje, store eller begge dele.

Og heldigvis for os og vores piger har de et kæmpe udvalg af tøj i store størrelser, der bestemt ikke ligner det, man ellers ofte ser til vores kropstyper. Næ nej – her er vaskeægte modetøj, lækkert og smart af enhver art faktisk.

Og ja! De har et komplet og skideflot udvalg i skitøj til store mænd: https://www.storedrenge.dk/herretoej-372/skitoej-305/ – og det er faktisk ret billigt skitøj.

Pigerne siger også tak :-)

Selvfølgelig er pigerne glade for, at deres mænd kan se smarte ud i tøjet – både på ski og til hverdag og fest. Men vi er egentlig lige så glade, for vi er jo begge gift med store piger. Og der var engang, hvor det at købe tøj til store piger var en kamp, der ofte endte i ydmygelser og nederlag for dem.

Men så kom der en søsterbutik til storedrenge.dk der hedder det ret søde navn Arkuricurvy.dk

Og “curvy” – ja det er vores piger altså, men det kan vi nu egentlig godt lide. Og det handler jo i sidste instans om at have det godt, ikke?

Nå – tilbage til skiferien. Vi tager 99% sikkert til Østrig med bus. Gyda og jeg har sparet pengene op, men min bror ender nu nok med at skulle låne lidt penge for at kunne komme afsted. Han har sparet noget af det op, men han snupper sikkert et lån online til at spæde op med.

Det betyder ikke så meget, for han er striks med at få betalt tilbage i en rasende fart, så han ender som regel næsten uden at skulle betale nogen renter.

Han viste mig en hjemmeside, der har et helt enormt udvalg af lån, hvoraf nogle endda er gratis, hvis man betaler tilbage inden 30 dage. Det gør han nu ikke – men han plejer at klare det på 2-4 måneder. Og så er der jo ikke noget galt i at tage et lån på nettet, der jo også er meget nemmere og mere diskret end at gå i banken for at låne penge. Det er denne hjemmeside.