Smukt smykke i gave

Udgivet af Charlotte

Min mand fik det der lidt pinefulde udtryk i ansigtet, da jeg på hans spørgsmål fortalte, hvad jeg ønskede mig til jul. Smykker, havde jeg bare svaret, og han tænkte straks på guld og sølv til mange penge. Derfor så han også lettet ud, da jeg fortsatte med at fortælle ham, at jeg mente billige smykker, der skal matche de to nye kjoler, jeg købte for nylig.

Han var noget i tvivl om, hvorvidt han kunne finde på de rigtige smykker til det formål, så jeg hjalp ham lidt på vej ved at fortælle, at det skulle være i blå og grønne nuancer, for de to kjoler er henholdsvis en blå og en grøn. Så hvor svært kan det være, spurgte jeg ham. Og så sagde jeg i øvrigt, at han fra nu af selv måtte finde på noget, for jeg ville gerne overraskes juleaften.

Og det blev jeg bestemt også. Det viste sig, at min mand var gået på nettet for at finde nogle online smykker til julegaven, og han havde købt en hel del til mig, for der var tale om ganske billige smykker i den netbutik.

Da jeg pakkede ud juleaften viste det sig, at han havde købt både armbånd og halskæde og dertil øreringe i samme design. Og de var i en dejlig blå nuance, som vil stå godt til min nye kjole.

Men jeg blev virkelig overrasket, da der var endnu en pakke til mig, som viste sig at indeholde en marguerit, som var meget smuk.

Kategorier: Feriesnak