Slank og proteinpulver?

Udgivet af Charlotte

Det er vist almindeligt kendt, at der er mange overvægtige børn i Danmark, men for de forældre, der ikke selv har børn med vægtproblemer, er det nok svært at forstå, hvor vanskeligt det kan være at hjælpe sine børn til at holde en idealvægt.

Vi har i vores familie været så uheldige at få en dreng, Sofus, som stille og roligt over nogle få år har taget voldsomt på i vægt, så han nu i en alder af 11 år faktisk har behov for at opnå et vægttab på mindst 20 kg.

Det har bestemt ikke skortet på forsøg på at bringe hans vægt ned i normallejet. Vi har prøvet den ene slank kur efter den anden, og Sofus går gerne med til det, for han er meget ked af sin overvægt. Hans problem er bare, at når han er på kur, er han konstant sulten og har svært ved at koncentrere sig om noget som helst – for eksempel lektierne i skolen.

Derfor har vi for nylig været hos vores læge for at få et godt råd. Lægen undersøgte Sofus og konkluderede, at der næppe er nogen medicinsk årsag til hans vægtproblemer, så det handler først og fremmest om, at han skal spise sund og mager kost og undgå fedt og sukker.

Det vidste vi godt i forvejen, men lægen anbefalede så, at Sofus skulle have proteinpulver mellem måltiderne, for at holde hans sult i ave. Så det har vi købt, og nu er vi spændte på, hvor godt det virker.

Kategorier: Feriesnak