Rejseforsikring også til camping ferie

Udgivet af Charlotte

Campinglivet er skønt, og min kone og jeg har i mange år hver sommer været på en tur med vores campingvogn til Sydfrankrig, hvor vi holder meget af at komme. Og vi skal også derned i år, men på en lidt anderledes måde end vi plejer. Vi har nemlig solgt campingvognen og i stedet købt et mobilhome med alle moderne bekvemmeligheder. Jeg glæder mig til at køre ned gennem Europa i vores nyanskaffelse, hvor jeg ikke skal have noget på slæb efter vores almindelige personbil.

Men med et mobilhome med opsat fortelt har man jo det problem, at man ikke har noget at køre i uden først at skulle afmontere forteltet og pakke sammen i bilen. Det har vi valgt at løse ved at købe en knallert, som vi fastspænder på et stativ bag på bilen. Så kan vi på feriestedet bevæge os rundt på knallerten, som godt må fragte to personer.

Da jeg forleden stak hovedet indenfor i det lokale kontor til vores forsikringsselskab for at tegne en knallertforsikring, var det lige ved, at min faste assurandør kom til at grine ved tanken om mig på en knallert, så jeg forklarede ham om sammenhængen.

Jeg fik tegnet den nødvendige knallertforsikring, og så gjorde min assurandør mig opmærksom på, at vi bestemt også burde have en rejseforsikring, for der er jo ikke længere automatisk betaling fra den offentlige sygesikring, hvis man får udgifter til lægebehandling, når man er på ferie i udlandet.

Det endte med, at jeg tegnede to forsikringer den dag.

Kategorier: Feriesnak