Rejse til Memphis Tennesee

Udgivet af Charlotte

Rejser til Memphis

Der er flere og flere danskere der rejser til USA, men langt de fleste overser Memphis, hvilket er rigtig synd, for Memphis er et hav af sanseoplevelser. Memphis er den musikalske hovedstad i USA, og det er blandt andet her fra man kender navne som Elvis og Johnny Cash. Hvis du vælger at tage med en rundrejse med USATours.dk vil du bla. Opleve New Orleans og Nashville.

Rejsen til Memphis starter i selve Memphis  by hvor vi vil bruge de første dage. Her har du mulighed for at opleve selve Memphis,  som er en oplevelse i sig selv. Vi vil også beaøge sun studios, hvor blandt andet Elvis, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis og U2 har indspillet plader.  Vi vil også besøge The National Civil Rights Museum og Graceland.

Efter Memphis tager vi til countrymusikkens hovedstad Nashville. Hvor navne som Faith Hill, Kid Rock og Dolly Parton ofte opholder sig. Man vil have mulighed for at opleve denne fantastiske by på egen hånd og tiden kan evt. fordrives med at se Tennessee Titans stadion, eller besøg rock ‘n roll-museum.

Inden rejsen til Memphis slutter, besøger vi Birmingham, Alabama og den altid pulserende by New Orleans.

Kategorier: Feriesnak