Rejs med forstand

Jeg har altid holdt af at rejse og rejser stadig sådan cirka et par gange om året. Jeg har lært nogle ting på den hårde måde – og andre på den gode måde. Disse råd gælder sådan set, uanset om du rejser til Timbuktu eller til Aalborg – sådan cirka i hvert fald. Min næste rejse går til Frankrig. Jeg har købt flybilletter til Nice sammen med en ven, og vi rejser om et par måneder.

Rejsen før det gik til Dubai. Jeg fandt billige flybilletter til Dubai online hos rejsepriser.dk, så jeg greb chancen til at komme af sted.

Uanset om du rejser med bus, tog eller fly, gælder det om altid at have dine personlige ting på dig og ikke i en kuffert. Du ved ikke, hvad der kan ske, og du vil ikke ønske dig at være i udlandet uden penge, pas, kreditkort, telefon etc.

Spis som de lokale!

Når du er ude at rejse, så spis som de lokale. Det vil sige gå til supermarkedet. De har tit nogle lækre allerede tilberedte retter, spis ved boder på vejen – hvis din mave kan klare det. Gå der, hvor de lokale spiser. Er der mange lokale, er det tit et godt sted. Er der kø udenfor, så stil dig op i køen, og vær sikker på, at der er noget godt, der venter på dig.

Har du købt billige flybilletter online, kan du de fleste steder benytte airbnb som overnatning. Er der mulighed for, at du faktisk bor sammen med lokale, gør det kun oplevelsen bedre. Her finder du ikke en bedre måde at få lokale tips til, hvor du skal gå hen at spise etc., og hvad der sker i det område, du er i.

 

Har du andre gode rejsetips?