Nettet holder aldrig ferie

Udgivet af Charlotte

En af mine bekendte hedder Kim Tetzlaff, og han arbejder med en hel masse forskelligt online. Jeg er har ikke så meget forstand på de dele, men han har da forklaret mig en del om det, og det handler vist især om at gøre hjemmesider hurtigere. Og det kan jeg da godt sympatisere med, for nemt er det jo ikke ligefrem at sidde og vente på en langsom hjemmeside, vel?

Kim er altid online

Jeg ser ham ganske jævnligt, og det er som regel med enten en laptop eller en smartphone koblet på nettet, for som han siger: “Internettet holder aldrig ferie, så jeg skal jo være der”.

Kim har en hel del projekter kørende og han er faktisk også ganske nem at finde på nettet. For eksempel kan man finde ham på Google Plus: https://plus.google.com/u/0/+KimTetzlaff

Jeg er simpelthen så fascineret af de helt eksorbitante muligheder, som internettet har bragt os. Ikke blot i relation til at opsøge informationer – men i høj grad også de forretningsmuligheder, der ligger der. For eksempel den anden dag, da jeg skulle find ene advokat med lokal tilknytning til Herning. En hurtig søgning på nettet, og jeg fandt Advokat Marianne Bale – eller rettere en artikel om hende.

Hvad er det med hastighed?

Jeg har boret lidt i Kim med hensyn til det der med hastighed på hjemmesider, og han har bestemt fat i en pointe. Jeg ser da jævnligt hjemmesider, der ganske enkelt er så langsomme at indlæse, at jeg klikker mig væk igen. Og så har de jo tabt en potentiel kunde, ikke?

Kim arbejder så med teknikken bag, webserver, programmering og en masse andet, og selvom det går langt forbi min fatteevne, er det faktisk yderst interessant alligevel.

Kender du også nogen, der har taget internettet til sig som arbejdsplads?

 

 

Kategorier: Feriesnak