Musiske mennesker

Udgivet af

Jeg har så stor respekt for musiske mennesker. På min ferie i sidste uge mødte jeg nogle stykker af dem, der bare imponerede mig i den grad. Jeg sad faktisk på en skøn plads et sted nede i Europa, hvor et gæstgiveri havde lavet en lille terrasse i de smukkeste sandsten, du kan forestille dig. Der sad jeg og nød en lille drink i eftermiddagssolen, da der pludselig dukkede en gruppe mennesker, som så lidt kunstneragtige ud. Og det var de – kunstnere altså.

I løbet af ingen tid havde de pakket en række musikinstrumenter ud. En af dem havde en cello – et meget smukt instrument faktisk. Jeg elsker lyden af en velspillet cello. Det er så sprød en lyd på en måde, ikke?

En anden af dem – faktisk en meget smuk pige, som jeg tog et billede af herunder – havde noget ret smart. Det var et lille og transportabelt keyboard, som hun spillede helt fantastisk på!

Musiske mennesker

Hun er jo ret pæn, ikke? Og hun spillede helt fantastisk godt på sit keyboard.

Jeg fik en helt ubeskriveligt hyggelig eftermiddag ud af det, og jeg kan godt garantere, at det var noget andet musik end det, som den danske gruppe Kandis kan præstere…

Kategorier: Feriesnak