Modesko og modetøj

Udgivet af Charlotte

Ad omveje blev jeg inviteret til et par modeshows i forbindelse med forårets modeuge i København. Min viden om modetøj og designere er begrænset, men jeg er god til at vurdere, om tøjet matcher kvindens krop og udseende, og til de to modeopvisninger fik jeg i høj grad bekræftet, at de personer, der vælger tøjet til mannequinerne, har lært lektien. De unge kvinder på podiet var hver gang, de viste sig, perfekt påklædte i outfit, der underbyggede deres  personlige udstråling og passede  til krop, hud, hår og øjenfarve. For mig var det en fornøjelse og ikke mindst interessant at  overvære disse  shows, og jeg sad såmænd og bekræftede mig selv i, at kunsten at klæde kvinder perfekt på var en kunst, jeg ville dyrke og senere uddanne mig i.

Efter modeugen besluttede jeg mig derfor til at lære om de forskellige designeres stil og signaler, og det blev en spændende tid. Jeg begyndte på internettet, hvor jeg surfede rundt til diverse butikker med dametøj og havde til sidst en lang liste over de mest kendte designere i Danmark. Næste trin blev at finde butikker eller virksomheder, hvor jeg kunne få lov at nærstudere designertøjet og dets  detaljer. Jeg var heldig, for et af Københavns store modehuse var velvilligt indstillet på mit besøg, og her blev jeg præsenteret for et væld af både tøj og mode sko.

Til efteråret rejser jeg til Paris og snuser til trenden som vil påvirke vinterens kollektioner af modetøj, derefter søger jeg ind på en skole for design i Frankrig

Kategorier: Feriesnak