Mobilhomes – den nye campingferie

Udgivet af Charlotte

Der var engang, hvor jeg troede, at et mobilhome var sådan lidt lusket og snusket – en slags ferie for fattige. Der har jeg virkelig måttet revidere min opfattelse! Se lige engang dette billede, der er interiør fra et mobilhome, som en dansk virksomhed udlejer i det sydlige Europa: 

Der er ikke meget snusket over det, vel? Jeg har efterhånden mange venner, der sværger til at holde ferie på den måde. De kører i egen bil til en campingplads et sted i Europa – ofte er det Italien, Frankrig, Kroatien og Spanien – og så bor de til leje i sådan et luksus mobilhome i hele ferien.

En af de største udbydere af den slags ferie i Danmark er Dansk Bilferie. De tilbyder et ret stort program af netop mobilhomes. Du kan se nogle af deres tilbud her:

  • Mobilhomes Italien – og det er faktisk i hele Italien
  • Campingferie Italien – der er også alternativer til de kære mobilhomes

Der er jo ganske mange danskere, der selv ejer en campingvogn, og i dag er campingvogne jo nærmest rullende luksusboliger, der i den grad appellerer til ferieoplevelser. F.eks. er campingferie i Spanien et hit blandt mine venner i disse år. Andre bliver her i Danmark og udfordrer den ofte lidt svigefulde danske sommer. Mange af dem foretrækker sommerhuse i Nordjylland som deres destination. Dem om det – jeg forstår dem egentlig godt :-)

Kategorier: Feriesnak