Spring til indhold

Mænd der sælger undertøj

Det var en lidt underlig fornemmelse at blive ekspederet af en mand, da jeg for nogle dage siden var inde i en lingeri shop for at handle. Han startede såmænd med at fortælle mig, at han normalt ikke ekspederede i butikken, som han selv var indehaver af, men på grund af en sygemelding havde han været nødt til selv at tage en tørn bag disken. Han sagde også, at han håbede, det ikke ville genere mig, at han var en mand.

Og selvfølgelig generede det mig ikke direkte, men oplevelsen var alligevel lidt speciel, fordi jeg faktisk aldrig tidligere har oplevet at skulle købe lingeri af en mand. Det har altid været kvinder, jeg er blevet ekspederet af i den slags situationer, og så har man naturligvis ingen problemer med at tale om størrelser og den slags.

Mænd og undertoner

Når det er en mand, man står overfor, opstår der helt automatisk nogle undertoner af noget seksuelt, når samtalen handler om kvinders mest intime påklædning. Men det er nok også derfor, at det normalt er en anden kvinde, man bliver ekspederet af i den slags forretninger.

BH til sport

Mit ærinde i butikken var nu bare at købe en ny BH til sportsbrug, så det var selvfølgelig ikke det mest intime, og manden var da også meget professionel i sin optræden. Han kastede et enkelt blik på mig og sagde, at det nok var en C-skål og en størrelse 38, jeg skulle bruge, og det havde han helt ret i, så den handel blev ret hurtigt overstået.