Kvinder og deres flyttetrang

Udgivet af Charlotte

Mon ikke de fleste kvinder har en tendens til, at der med jævne mellemrum skal møbleres lidt om i stuen? Min kone har i hvert fald, men heldigvis kan der da godt gå flere år imellem, at hun flytte rundt på møblerne.

Men for et par uger siden var den gal igen. Hun havde fået en ny ide til møblering, og den skulle afprøves. Efter en god times arbejde med at flytte rundt på møblerne, kunne jeg godt se, at den nye indretning af stuen på mange måder var et fremskridt, men vi stod tilbage med et hjørne, der var alt for mørkt, så vi undgik nok ikke at investere i nogle nye lamper.

I det mørke hjørne har vi nu et lille bord og en lænestol, som er rar at sidde i med en god bog. Min kone var i tvivl om, hvorvidt vi skulle have et par nye væglamper, eller om det kunne gøre det med en af de bordlamper, vi har i forvejen. Hun flyttede en bordlampe hen på det lille bord, men vi kunne begge konstatere, at det ikke gav ordentligt lys til at læse ved. Jeg forsøgte med en kraftigere pære, men det hjalp ikke nok, så vi konkluderede, at der skulle investeres i en væglampe med en lang arm, så vi kunne få lyskilden hen over det, vi nu ville sidde og læse i.

Nu har vi købt sådan en, og det er en fornøjelse at komme hjem og sidde med avisen i det nye læsehjørne.

Kategorier: Feriesnak