Kulturen i USA

Udgivet af Charlotte

Mødet med den kulturen i USA

Det er med forundring, at jeg kigger tilbage på min rejse til USA, for selvom der er meget snak om, at der i stigende grad er lighed mellem dansk og amerikansk kultur, var det noget helt specielt at opleve den mangfoldige befolkning, som til trods for deres åbenlyse ligheder med os danskere, fortsat virkede anderledes og interessante.

Rejser til USA er ikke noget, jeg har prøvet mig med før, men efter at have været på de sædvanlige turistdestinationer på De Kanariske Øer, Egypten og flere andre steder, havde jeg brug for et frisk pust, og min rejse til USA blev så sandelig det, som jeg havde brug for – væk fra turistdestinationer, som alligevel ikke byder på nogen forskellighed, når man kun kan møde turister og ikke den lokale befolkning.

Netop på grund af min uerfarenhed i forhold til det amerikanske, var jeg glad for, at det var muligt at finde deciderede samlede løsninger, som er i stand til at dække hvilket behov, man nu har, når det kommer til rejser til USA. Og så var priserne en meget positiv overraskelse efter erfaringer med mange andre destinationer.

Jeg valgte nemlig USA Tours, og muligheden for ikke at skulle fumle med hotelreservationer, flypriser og billeje, og samtidig få en fremragende pris, var perfekt, idet jeg skulle nyde en solrig ferie med lidt mere lokalt i pakken, hvilket jeg på alle måder fik opfyldt med en tur i sydstaterne, hvor blandingen af den dejlige sol, anderledes kultur og venlige lokalbefolkning har gjort, at jeg næste år formentlig igen vil droppe det kedelige, dyre regulære, og i stedet igen nyde en rejse til USA.

Kategorier: Feriesnak