Spring til indhold

Kan man tage det med

  • af

Uha da. Min mand og jeg skal rejs epå ferie til et land, hvor der ikke er helt så liberalt, som der er i Danmark. Og så er det jo, at jeg spekulerer over, om det mon er lovligt dernede at have sit eget danske sexlegetøj med i kufferten. Man vil jo nødig stå med et problem nede i deres told. Og de tanker minder mig om en historie fra for længe siden på en charterferie til Italien.

Det var min veninde og jeg, der ankom til Tarviso – en lille lufthavn nord for Venezia. Vi skulle på tøsetur, og med sig i toilettasken havde hun en lille dildo med batterier, som hun havde købt hos Funtoys her: https://www.funtoys.dk/erotisk-legetoej/dildoer-og-vibratorer.html

Toldkontrol

Da vi kom indenfor, var der selvfølgelig toldkontrol, og min veninde blev udtaget til kontrol af sin bagage. Det var en super lækker toldbetjent, der rodede i hendes ting, og da han åbnede toilettasken, tog han den lille lilla dildo op og kiggede nysgerrigt på den. Det var tydeligt, at det ikke var gået op for ham, hvad det var. Han kendte vist ikke til så meget af den slags, hvilket jo egentlig var lidt trist at tænke på, da han nu var sådan en lækker hunk.

Han kom til at tænde den, og da så han, at det var et stykke sexlegetøj. Han blev kogrød i hovedet og skyndte sig at pakke den ned i tasken igen – stadigt ivrigt snurrende. Med i historien skal, at hun senere mødte ham på et diskotek, og i dag er de faktisk gift og har tre børn :-)

Hun har i den grad vendt op og ned på hans ellers katolske tilgang til verden. I dag er han en meget frisindet mand, der har taget den danske åbenhed til sig i den grad. For eksempel holder han sine testikler hårfrie med det geniale produkt Klunke voks, som du kan se mere om her: https://www.klunkevoks.dk/