Spring til indhold

Jysk flyttefirma og Aalborg

Min kæreste flytter ind hos mig. Det bliver bare så dejligt. Vi har længe talt om at flytte sammen. Vi har faktisk også overvejet at købe en ny bolig sammen. Men sådan som huspriserne er steget over de sidste par år, kan vores økonomi ikke helt bære sådan et køb af fast ejendom. Endnu. Vi regner med, at det vil kunne lade sig gøre om et par år. Vi har også diskuteret i lang tid, om vi skal bo hos mig eller hos ham.

Vi er nået frem til, at hvis vi bor hos mig, så vil vi kunne spare flere penge op. Dels fordi vi behøver ikke to biler, da han vil kunne gå til arbejdet. Dels fordi vi ikke behøver at betale 2 huslejer hver måned. Så ja, opsparingen til udbetalingen til en ejerbolig vil vokse lidt hurtigere. Og er vi lidt kloge og lægger et godt budget, ja så skulle det være muligt for os at købe et hus om 2 eller 3 år.

Jyder er bedst

Vi har derfor besluttet, at vi skal bo hos mig. Og vi skal helt sikkert bruge et flyttefirma i Jylland!

Min mor og far har været meget søde og tilbyde os at låne os nogle penge til udbetalingen på en bolig. Det har vi dog sagt nej tak til. Det har noget at gøre med, at min kæreste ikke vil involveres i økonomiske relationer med familiemedlemmer. Jeg er enig med ham. Men jeg forstår godt mine forældres tanke og argumenter. De har nemlig talt meget om, at det kan bringe lidt ubalance i et forhold, når den ene flytter ind hos den anden.

De mener, at det er bedre, at man flytter sammen et sted, hvor begge parter er på udebane – og derefter bygger et fælles hjem op. Jeg kan godt se deres pointe. Men vi – min kæreste og mig – er dog enige om, at det ikke er for evigt, at vi skal bo i min bolig. Så vi udskyder det her med at flytte sammen på udebane og bliver i Aalborg.

Den sikre vej

Vi vælger den sikre vej. Vi kan jo kalde det, at vi prøver hinanden af, i nogle få år, inden vi forpligtiger os overfor hinanden med fælles boligkøb og fælleseje. Vi vil jo gerne giftes og stifte familie! Det betyder to ting. For det første: Jeg har lovet min kæreste at hjælpe ham med at finde en bolig, hvis det skulle ske, at vi bliver nødt til at skilles. Vi kan ikke forestille os, at det vil ske. Men hvis nu.

Vi opmagasinerer i Aalborg først

For det andet, har, jeg har lovet min kæreste at finde et sted, hvor vi kan stille hans ting til opmagasinering i Aalborg, indtil vi flytter sammen i en ny – og større bolig. Om nogle år. Jeg skal derfor finde sådan et sted, hvor hans ting kan stå – i sikkerhed – både imod vind og vejr – men også tyveri. Nogle af hans møbler er ret kostbare. Så det er en af opgaverne, jeg skal løse her i den kommende weekend. Jeg håber, jeg finder et godt sted. Og jeg håber, at man kan lave aftaler med stedet, der strækker sig på ubestemt tid.