Hyggelig dag.

Udgivet af Charlotte

En dag på skolen, hvor vi ikke rigtig havde noget at lave, der besluttede vi os for, at vi ville have en hyggedag, hvor vi så skulle se nogle forskellige film og så bare sidde og hyggesnakke. Vi var fire personer, som satte os til at finde en webshop med billig dvd, og det var slet ikke noget problem. Vi fandt hurtigt mange webshops, hvor der var mange forskellige dvd’er. Nu skulle vi bare beslutte os for, hvilken dvd, vi skulle bestille hjem.

Vi besluttede os for, at vi ville bestille en dvd, og så ville vi finde et billig cd salg. Så ville vi nemlig hellere sidde og snakke med hinanden og høre noget godt musik i baggrunden og måske danse en smule. Vi fandt rigtig mange fede cd’er, men nogle af dem var ikke så gode, når vi bare skulle sidde og hyggesnakke, så vi besluttede os for at bestille The Scrips nye cd, som er genial.

Da jeg kom hjem, der gik jeg ind for at finde det samme online CD salg, fordi at jeg synes, at der var så mange fede cd’er til ingen penge, og jeg er en kæmpe fan af musik, så det måtte bare blive sådan.

Kategorier: Feriesnak