Hvordan pakker du til ferien?

Udgivet af Charlotte

Jeg har aldrig været kendt for at ”travel light”. Jeg er altid bange for ikke at have, hvad jeg har brug for på en ferie, eller hvad det nu er, jeg rejser for. Hvad nu hvis jeg bliver inviteret til noget, jeg skal været meget hipt klædt på til? Eller hvis vi nu skal en tur i byen? Eller det skal være let, men stadig hot? Eller eller…. Resultatet er oftest, at jeg kommer hjem med en kuffert, hvor kun halvdelen er brugt. Så hvordan pakker jeg smart? Jeg har Googlet mig frem til nogle gode råd og har samlet de bedste herunder.

Find den rigtigt kuffert. Det er træls at rejse med en halvtom kuffert, fordi den du har valgt er for stor. Det betyder også noget, når du får vejet din bagage ved check in. Måske er en carry-on det rigtige valg, hvis du kun er væk nogle få dage.

Jeg har brug for en stor kuffert, for jeg rejser med mine smykker, og jeg har (næsten) alt her fra: http://brodersenkobborg.dk/produkter/8-georg-jensen-smykker/

Lav en liste. Se også på, hvilke aktiviteter du har. Bekymr dig ikke så meget om måske-aktiviteter. Gem listen, da mange af dine standardemner går igen fra tur til tur.

Vælg tøj, der kan mikses på kryds og tværs. Det giver dig flere mulige outfits ud af, hvad du har med.

Tænk lag på lag. Det giver dig mulighed for at tilpasse dig temperatur, og igen har du noget at mikse dine outfit med. Tag måske et stort tørklæde med, en cardigan, en habitjakke og så videre.

De tunge ting som sko og toiletsager pakker du tættest på hjulene af kufferten. Det fordeler vægten bedre og mindsker risikoen for, at kufferten bliver beskadiget.

En ting er dog sikkert – jeg tager ingen steder uden mit Daniel Wellington ur. Og jeg har Daniel Wellington remme at skifte med, så mit ur passer til alle mine outfit. Smart ikke?

Tilføj gerne dine egne råd til, hvordan du pakker smart. Tak!

Kategorier: Feriesnak