Hvad koster fagforening?

Udgivet af Charlotte

Der er meget delte meninger om hvad en fagforening skal koste og priserne varierer da også rigtig meget. Man kan få et medlemskab af en fagforening helt ned til 69 kr. hvis man vælger en billig fagforening. Hvis man vælger en af de rigtig dyre skal man op og betale omkring 5 gange så meget. Man hvad får man så for pengene? Ja det er der også meget delte meninger om. De dyre fagforeninger mener selvfølgeligt at man får meget mere for pengene hos dem, mens de billige fagforeninger mener at de dyre fagforeninger bruger for mange penge på politiske kampe i stedet for at bruge pengene direkte på medlemmerne.

Det man rigtig skal kigge på når man vælger en fagforening er, om man i virkeligheden har brug for en fagforening? Det er nemlig langt fra alle der vælger at melde sig ind i en fagforening, rigtig mange vælger kun at melde sig ind i en a-kasse for at sikre sig økonomisk. Du skal være 100 % klar over at en fagforening ikke hjælper dig økonomisk hvis du mister dit job, det er kun en a-kasse, som hjælper med dagpenge hvis du skulle miste dit arbejde. En fagforening hjælper dig på mange andre områder, men ikke økonomisk. Hvis du bliver behandlet uretfærdigt, eller uberettiget fyret, så er det fagforeningen der tager din kamp.

Om du skal melde dig ind i en fagforening er helt op til dig selv, men fakta er at flere og flere vælger fagforeningen fra og kun melder sig ind i en a-kasse.

Kategorier: Feriesnak