Haloween kostumer

Udgivet af Charlotte

Min svigerfar havde lovet at se efter vores femårige søn en hel dag, fordi børnehaven var lukket på grund af flere udbrud af børnesår, og da vi kom hjem fra job, var vi selvfølgelig spændte på, hvordan dagen var gået. I forvejen havde vi fortalt svigerfar lidt om, hvad vores søn skulle spise til frokost, hvor han kunne finde regntøj og støvler og viste ham selvfølgelig også, hvor han kunne finde en øl til at dulme nerverne på, hvis det blev nødvendigt.

Dagen var gået godt, og det var ikke helt fri andet, end svigerfar var stolt over at have passet drengen. De to fortalte i munden på hinanden, at de havde fundet kassen med udklædningstøj til børn, og drengen havde hele formiddagen været Tarzan, og svigerfar havde været en farlig slange.

Eftermiddagen have de brugt til at lege med trælegetøj inde på stuegulvet, de havde bygget en zoologisk have og forsynet haven med dyrene, som lå sammen med drengens trælegetøj.  Svigerfar havde muntret sig med at fortælle om det trælegetøj, han havde haft som barn, og havde bygget et stort tårn i en hel speciel model.

Vi var taknemmelige over, at dagen havde været så spændende for dem begge, og da svigerfar var taget hjem, snakkede vi om at købe noget trælegetøj til ham i fødselsdagsgave til glæde for ham og hans børnebørn, når de kom på besøg.

Som sagt, så gjort. Jeg bestilte samme aften legetøj online, en spændende pakke med trælegetøj og forskelligt babylegetøj til de helt små børnebørn.

Kategorier: Feriesnak