Hair extensions med på ferie

Udgivet af Charlotte

Det er meget populært blandt unge og yngre piger at bruge hair extensions. Og er man ikke lige ung elelr pige, kan det være lidt svært at vide præcist, hvad det går ud på. Faktisk har vi eftersøgt gode forklaringer på fænomenet på dansk, men det har ikke været muligt at finde. Derfor bringer vi her den forklaring, som Wikipedia har – og maskinelt oversat.

Producenter af kunstig hår bruger en standard skala til at klassificere hår af farve. Jo lavere nummer på pakken, generelt mørkere farve. 1 betegner sædvanligvis mørkeste sort. Disse farver varierer meget fra den ene producent til den anden, og visse specialprodukter hår leverandører opretter også deres egen signatur mønstre og farver.

Teksturer af kunstig hår varierer fra pin-lige til meget krøllet eller kinky. Den nøjagtige navne på krølle mønstre varierer fra mærke, samt mulighederne for at krølle mønstre med syntetisk hår er uendelige, men nogle eksempler på emballeret teksturer omfatter:

Yaki – Straight, normalt efterligne teksturen af afslappet caribisk hår.

Europa – Straight europæiske hår; mindre direkte end asiatiske hår. Kan have en lille mængde bølge. Og det er de hair extensions vi ser mest i Danmark.

Deep Wave – Mens generelt ikke er et sandt ‘bølge’, kan det være at ligne spiral krøller.

Løse Deep Wave eller Romance Wave – løsere version af den dybe bølge, blødere, mere romantiske krøller.

Jheri Curl (nogle gange daglig tale kendt som ‘nappy spor “) – normalt sælges i meget korte længder, er det ofte bruges til at genskabe den fulde” afro’ look.

Våde og bølget, kan være pakket som spansk Wave eller indisk Wave – Normalt menneskehår er brugt, og er enten naturligt krøllet eller permanent vinkede til at synes så. Karakteriseres som har blødt, naturligt udseende krøller at vende tilbage til en krøllet tilstand når de er våde.

Virgin hår viser, at håret ikke er farvet eller forarbejdet på nogen måde. Den “virgin hår” er indsamlet ved at binde ud af håret til at opretholde retningen af kutikula og derefter skæres. Når håret er klippet og samlet det kan være syet på et skud, pre-bundet, lavet til parykker eller venstre i løs form.

Remy er en betegnelse, når alle de hår er humant plus, når “tæt på” alle de områder (f.eks i en kæde) er nøje tilrettelagt med rødder i den ene retning og spidsen på den modsatte ende. Remy hår i almindelighed varer meget længere end ikke-remi og har tendens til at blive skinnende og “tangle free” længere. Dette er baseret på det faktum, at hver del af hår er biologisk keratinized hudceller organiseret i lag overlapper hinanden.

Kategorier: Feriesnak