Golf på ferien

Udgivet af Charlotte

Jeg spiller ikke golf – det kan jeg lige så godt indrømme. Jeg har ikke tiden til det, så det har jeg folk til at gøre for mig. Men at golf er populært, er der vist ingen tvivl om mere – og det er ikke længere en sport for de få. I dag er der mange, der spiller golf og mange familier kombinerer en børnevenlig ferie med masser af golfspil. Det kan lade sig gøre, fordi steder som f.eks. Lalandia har skabt mulighed for at holde en miniferie eller en hel ferie et sted, hvor der er sørget for både børn og golfspillere.

Golf på ferien er ikke længere et spørgsmål om at rejse hver for sig – nu kan både far, mor og børn nyde hinandens selskab og stadig få både golfferie, børneferie og hygge med i købet. Og så kan de små passende hygge sig i et dejligt og afslappende sikkert vandland, mens de voksne futter rundt på det grønne græs og slår til golfbolde.

For nogle er det dog ikke så meget golf, der trækker – men snarere muligheden for en storbyferie. Her er det tit London, der trækker i danskerne.

Sommerferie med aktivitet

Er du mere hooked på en aktiv sommerferie, er det selvfølgelig oplagt at holde den et sted, hvor alle generationer kan være med. Det vil vi skrive mere om i en kommende artikel!

Kategorier: Feriesnak