Gode oplevelser med keyboard musik

Udgivet af Charlotte

Selv om det er en ganske almindelig charterferie til et helt almindeligt feriemål, har man alligevel masser af chancer for at løbe ind i overraskende gode oplevelser, hvis man gider gøre sig den ulejlighed at lede lidt efter dem.

Et eksempel på det oplevede min kone og jeg for et par uger siden, da vi var på ferie på den spanske solkyst. Vi var taget på ferie for at slappe af efter en meget travlt periode.

En aften gik vi tilfældigt ind på en restaurant for at få noget at spise. Der var rigtig hyggeligt, og senere viste det sig, at maden var langt bedre end på de andre restauranter, vi havde besøgt.

Men allerede, da vi trådte ind i det intime restaurationslokale, kunne vi med det samme se, at der var levende musik. På en lille forhøjning stod nogle musikinstrumenter og ventede åbenbart på nogle musikere. Da vi havde fundet et bord og sat os, kom musikerne ind og begyndte at spille. En bas sendte blide, dæmpede toner ud i rummet, og ved et keyboard sad en midaldrende mand, der bestemt vidste, hvordan man skulle betjene sådan et. Musikken kom ud fra en lille højtaler og var således ikke spor larmen, men et fint akkompagnement til spisende gæster.

Efter det første nummer kom en ualmindeligt veldrejet sangerinde ind på den lille scene. Hun var lige ved at skvatte i nogle lydkabler på gulvet, men fandt hurtigt balancen. Hun sang dejligt, men jeg må indrømme, at hendes udseende var hendes største fortrin.

Kategorier: Feriesnak