Ferietid er badetøj og bikini

Udgivet af Charlotte

For en pige med mit udseende er ferietiden altid en kærkommen lejlighed til at vise mine fordele frem. Ikke at jeg ikke gør det året rundt – det gør jeg bestemt som du kan læse om her – men strandliv og den slags er jo fantastisk til at vise mig frem i offentlighed. Og det nyder jeg altså at gøre. Ikke mindst fordi jeg jo giver verden en gave via mit udseende, og jeg kan jo se, at verden påskønner mig :-)

Badedragter

Lad mig være lettere frivol og dele et billede af mig fra forårets rejse til det sydlige Italien:

 

Bikini-badedragt

Mig i lækker badedragt

Nå – nu ved du, hvorfor jeg ikke kan tillade mig at skjule mig selv for verden, ikke? ;-) Og jeg er ikke det mindste genert over at erkende min egen skønhed – eller min effekt på mænd (og på piger der kan lide piger).

Trusser

Det gælder også i for eksempel mit valg af noget så dagligdags som trusser. Og jeg køber mange af dem på et år, for jeg bruger dem som regel kun få gange. Det skyldes bestemt ikke, at de er af dårlig kvalitet, men det skyldes derimod min lille sidebeskæftigelse, som jeg ikke vil komme nærmere ind på, end at jeg sælger dem igen.

Derfor er det vigtigt for mig, at jeg benytter en lækker kvalitet, der kan holde til at blive vasket flere gange, før de ryger videre ud i fødekæden så at sige. Og jeg har to favoritsteder at købe trusser: Trusser i feminint design og trusser i forskellige stile

Naturligvis har jeg også godt med trusser med på ferie. Dels sveder man jo en hel del i varmen, og dels er det umuligt at få vasket dem uden at folk lurer. Derfor har jeg altid mindst to par trusser med pr. dag, jeg er væk.

Jeg kan huske, jeg engang blev syg på en rejse faktisk. Det var ikke sjovt, for der vare en masse bøvl med sygeforsikringen, men da jeg kom hjem, læste jeg en del om det blå sygesikringskort, og nu har jeg lært at huske det blå, når jeg skal rejse!

Bedste BH’er i verden til store bryster

Jeg er simpelthen nødt ti lige at slå et slag for mit favoritmærke i lingeri – især til BH og sports-BH og den slags. Det er endda europæisk, og det er fra Belgien. Det er såmænd PirmaDonna, og nu kan det købes i Danmark: https://houseoflingerie.com/da/primadonna

Hvad pakker du normalt med på en fed ferie?

Kategorier: Feriesnak