Spring til indhold

Ferietid er badetøj og bikini

For en pige med mit udseende er ferietiden altid en kærkommen lejlighed til at vise mine fordele frem. Ikke at jeg ikke gør det året rundt – det gør jeg bestemt som du kan læse om her – men strandliv og den slags er jo fantastisk til at vise mig frem i offentlighed. Og det nyder jeg altså at gøre. Ikke mindst fordi jeg jo giver verden en gave via mit udseende, og jeg kan jo se, at verden påskønner mig :-)

Hvis jeg skal fortælle lidt mere om mig selv, kan jeg sige, at jeg elsker at rejse jorden rundt. Modsat mange andre så er jeg typen, der sagtens kan leve på et hotel. Rent faktisk vil jeg hellere bo på hoteller i udlandet end at bo hjemme i Danmark. Jeg er måske også lidt bedre til at finde gode tilbud på overnatninger via Hotellent.com, som er en hotelsøgemaskine, som sammenligner priser på hoteller over hele verden.

Man skal lade være med at tage det første og det bedste tilbud på hotelværelser. Brug lidt tid på det og du vil opleve, at der altid er penge at spare på andre hoteller. Jeg rejser typisk til lande med godt vejr, fordi jeg elsker at ligge på stranden og nyde livet. Når jeg får det for varmt, hopper jeg i vandet og bliver afkølet.

Badedragter

Lad mig være lettere frivol og dele et billede af mig fra forårets rejse til det sydlige Italien:

 

Bikini-badedragt
Mig i lækker badedragt

Nå – nu ved du, hvorfor jeg ikke kan tillade mig at skjule mig selv for verden, ikke? ;-) Og jeg er ikke det mindste genert over at erkende min egen skønhed – eller min effekt på mænd (og på piger der kan lide piger).

Dametrusser

Det gælder også i for eksempel mit valg af noget så dagligdags som dametrusser. Og jeg køber mange af dem på et år, for jeg bruger dem som regel kun få gange. Det skyldes bestemt ikke, at de er af dårlig kvalitet, men det skyldes derimod min lille sidebeskæftigelse, som jeg ikke vil komme nærmere ind på, end at jeg sælger dem igen.

Derfor er det vigtigt for mig, at jeg benytter en lækker kvalitet, der kan holde til at blive vasket flere gange, før de ryger videre ud i fødekæden så at sige. Og jeg har to favoritsteder at købe dametrusser på udsalg: Trusser i feminint design og trusser i forskellige stile, og det er hos den online lingeributik Luksus Lingeri.

Naturligvis har jeg også godt med trusser med på ferie. Dels sveder man jo en hel del i varmen, og dels er det umuligt at få vasket dem uden at folk lurer. Derfor har jeg altid mindst to par trusser med pr. dag, jeg er væk.

Jeg kan huske, jeg engang blev syg på en rejse faktisk. Det var ikke sjovt, for der vare en masse bøvl med sygeforsikringen, men da jeg kom hjem, læste jeg en del om det blå sygesikringskort, og nu har jeg lært at huske det blå, når jeg skal rejse!

Bedste BH’er i verden til store bryster

Jeg er simpelthen nødt til lige at slå et slag for mit favoritmærke i lingeri – især til BH og sports-BH og den slags. Det er endda europæisk, og det er fra Belgien. Det er såmænd PrimaDonna, og nu kan det købes i Danmark. Jeg er ret sikker på, at pigerne her også elsker det mærke: https://escort-jylland.dk/

Hvad pakker du normalt med på en fed ferie?