Ferien reddet

Udgivet af Charlotte

Sidste vinter var jeg så uheldig at falde over en træstub under en løbetur i skoven, og desværre slog jeg min højre hånd ret alvorligt. På skadestuen begyndte mine fingre at hæve voldsomt, så lægen var nødt til at klippe min forlovelsesring over for at redde ringfingeren.

Jeg fik min forlovelsesring med hjem i lommen, og hjemme igen med en arm i gips kom jeg til at tænke på dengang, min mand og jeg købte vores forlovelsesringe.  Egentlig er det vel manden, der plejer at vælge forlovelsesringe, men vi forlovede os i hemmelighed og var enige om, at vi  sammen ville købe ringene. I forretningen var der et stort udvalg af ringe, og jeg husker tydeligt, at jeg beundrede mange smukke forlovelsesringe i både guld, hvidguld og platin. Min kommende forlovede kiggede mest på prisen på de respektive ringe, og der var ringe i alle prisklasser. Selvfølgelig var jeg klar over, at de ringe, vi skulle vælge, skulle være i den billige ende, for to lærlingelønninger og formentlig et snarligt bryllup kunne ikke bære tårnhøje udgifter lige nu.

Vi fandt to smukke, billige ringe i guld, fik indgraveret navne og datoer og holdt en romantisk forlovelse, bare os to. Vi har begge båret de billige ringe i over 25 år, det er for mig et billede af, at lykken ikke er gods eller guld.

Heldigvis kunne guldsmeden reparere min overklippede forlovelsesring, og jeg har netop i dag sat den på  fingeren igen. Der bliver den forhåbentlig siddende mange år endnu.

Kategorier: Feriesnak