Ferie på ATV maskiner

Udgivet af Charlotte

Onkel Hans har altid været en driftig mand med masser af gode ideer. For får år siden flyttede han sammen med sin kone ud på en landbrugsejendom, hvor det meste af jorden var solgt fra, og der ikke længere var landbrugspligt på ejendommen. Gården ligger temmelig øde, og der er godt en kilometer grusvej op til den nærmeste offentlige vej.

Det gav den første vinter et problem, for grusvejen er på nogle dele af strækningen en decideret hulvej, så der skal ikke så meget snefald til, før den bliver helt ufremkommelig. For at kunne komme på arbejde om morgenen, når meteorologerne varslede snestorm, valgte onkel Hans så at køre sin bil op til asfaltvejen aftenen før og spadsere tilbage til gården – og næste morgen fulgtes han og konen så op til bilen for at køre på arbejde.

Det blev de nu hurtigt træt af, for det er trods alt en temmelig lang spadseretur, og så fik han den ide at købe en billig ATV – altså sådan en terrængående firehjulet motorcykel. Så i de perioder, hvor der kunne være risiko for ufremkommeligt føre, stod bilen fast oppe ved asfaltvejen, og når onkel Hans og hans kone var på arbejde, stod hans ATV på bilens parkeringsplads, så den var klar til dem, når de kom hjem igen.

Det var en god løsning, og de blev faktisk begge så begejstrede for at køre på den sjove maskine, at de nu har købt en mere, så de begge kan køre rundt i terrænet hele året.

Kategorier: Feriesnak