Ferie – det er livet

Udgivet af Charlotte

Så skulle det være! Efter at have været gennem en del i livet, er jeg nu kommet i en situation, hvor jeg har en masse tid. Den skal bruges konstruktivt, har jeg bestemt. Derfor har jeg oprettet ferietiden.dk og denne weblog bliver det sted, hvor jeg vil dele ud af mine mange års erfaringer med ferie.

Jeg planlægger at have mange forskellige vinkler på det herlige emne, der hedder ferie. Naturligvis kommer der beskrivelser af de mange feriesteder, jeg har besøgt. Du vil også finde gode råd om alt, der har relation til at holde ferie. Lige fra økonomi over tips til god mad i udlandet, spareråd til dem der ikke har så mange penge at holde ferie for.

Jeg håber også at modtage mange gode ferietips fra jer læsere. Måske kender I det perfekte hotel, den gode restaurant eller den skønne strand et sted i verden? Del jeres viden med mig og de andre læsere! Og lad os sammen nyde feriebilleder og skønne minder, mens det er vinter. Og til sommer kan vi hente inspiration her – glædes over den kommende skisæson og meget mere.

Endnu engang: Velkommen hertil!

Kategorier: Feriesnak