Ferie eller polterabend

Udgivet af Charlotte

Lad os bare sige det ligeud: Polterabends har taget overhånd de senere år. Fra at være hyggelige drikkelag for den kommende gom er de blevet til rene lemlæstelser og ydmygelser af de stakkels gomme og brude. Jeg synes, det er for meget, og det er jeg ikke ene om. Flere og flere vælger alternative former for polterabend i disse år, og det er lige fra helt at aflyse dem til at tage på en lille ferie i stedet. Lidt samme trend som vi ser inden for julefrokoster. Og det er faktisk godt, at det er sådan, for det andet var bare blevet for meget, synes jeg.

Polterabend i Århus og Aalborg

Især i de to jyske byer Århus og Aalborg har der været en god udvikling de senere år. En polterabend i Aalborg er i dag ofte præget af sensualitet og masser af sjov for deltagerne – mere end af lummerhed og ydmygelser af de stakler, der har sagt ja til hinanden. Og det er et billede, der gentager sig i den jyske hovedstad, hvor polterabend Århus er blevet en stueren foreteelse, hvor alle kan være med.

Julefrokoster til pæn brug

Sjove arrangementer som f.eks. latterkurser har vundet stor udbredelse hos festarrangører, der arbejde med f.eks. firma julefrokost og den slags. Og som alternativ til den evindelige klovn eller hvad der nu har været tradition for, er det faktisk alle tiders ide. Det kan vi godt stemme for her på ferietiden, hvor alt i sidste ende handler om netop ferie. :-)

Hav det dejligt med skønne ferier, sjove polterabends og gode julefrokoster!

Kategorier: Feriesnak