Familieferie i USA

Udgivet af Charlotte

Når familien skal på ferie er der mange spændene destinationer at vælge imellem i USA. Landet har masser at byde på for folk i alle aldre og da amerikanerne er venligt folkefærd føler man sig altid velkommen. I mange år har diverse charter destinationer været populære når familien skal på ferie. Men rejser til USA bliver i stigende grad populære blandt danskerne. Især Florida har med sit altid gode klima og familievenlige omgivelser sikret sig en plads som en af de mest populære destinationer til USA.

Florida er placeret i den sydøstlige del af USA, og flyveturen er dermed noget kortere end mange andre populære destinationer i USA. Florida rummer et væld af spændene byer hvor især Miami og Orlando er populære, men også destinationer som Key West, Naples og Fort Lauderdale tiltrækker hvert år mange mennesker. For Børnefamilier er en rejse til Orlando en oplagt idé til den perfekte familieferie. I området omkring storbyen finder man verdens største koncentration af forlystelsesparker med hver deres forskellige temaer of forlystelser. Her kan man opleve Disney´s univers i Disney World, få et indblik i filmens verden i Hollywood Studios, og opleve spækhuggere, delfiner og andre af havets skabninger i Sea World.

Orlando er det perfekte udgangspunkt for en familieferie i Florida, og det er nemt at leje en bil og kører rundt og opleve den solrige stat på egen hånd.

Kategorier: Feriesnak