Et smykke i gave

Udgivet af Charlotte

Vores nabos datter, Lene, havde brækket benet under et ridestævne og kunne nu efter en kompliceret operation og et ophold på hospitalet se frem til en længere sygdomsperiode. Lene har mange veninder og en god familie, så da hun kom hjem fra hospitalet og skulle sidde stille i en kørestol i flere uger, fik hun mange besøg og rigeligt med gaver, især bøger og film.

Vi havde sendt en buket til hende under indlæggelsen, men hun skulle selvfølgelig også have en gave af os, nu hvor hun var kommet hjem, og jeg syntes, det skulle være et smykke som et varigt minde om en ulykke, der kunne være endt meget mere alvorligt. Derfor gik jeg på nettet for at blive inspireret og fandt hurtigt en netbutik med et bredt sortiment af smykker til både kvinder og mænd. Blandt andet tilbød butikken et stort udvalg af vedhæng til halskæder, og jeg faldt for et vedhæng i sølv udformet som et springende hest.

Allerede to dage efter min bestilling modtog jeg smykket med posten vedlagt et lille kort, hvorpå var trykt “Tak fordi du køber smykker online”, og inden jeg pakkede gaven pænt ind, tænkte jeg, at det i hvert fald ikke var sidste gang, jeg købte smykker i netbutikken.

Lene blev virkelig glad for sølvsmykket, og jeg fortalte hende, at hesten skulle minde hende om, at hun trods alt var sluppet med livet i behold og uden men efter ulykken. Det skulle hun huske at være taknemlig for, for det var vi andre.

Kategorier: Feriesnak