Erik sælger tights

Udgivet af Charlotte

En af mine gamle sportskammerater, Erik, ringede forleden dag og spurgte, om han igen kunne nasse sig til en overnatning hos os. Det gør han tre-fire gange om året, og han er altid velkommen, for så kan vi få lejlighed til at genopfriske gamle minder fra den gang, vi spillede håndbold sammen.

Erik var en betydeligt bedre håndboldspiller end jeg, og han endte da også med at blive professionel på fuld tid, men nu, da vi begge har rundet de 40 år, er hans professionelle sportskarriere et overstået kapitel.

Jeg havde i lang tid forventet, at Erik ville fortsætte indenfor sporten som træner, men han valgte i stedet at støve sin gamle handelsuddannelse af og fik ansættelse i en grossistvirksomhed med speciale i sportstøj af enhver art. Hans arbejde består nu i at køre rundt til sportsforretninger og afsætte de nye kollektioner, der kommer på markedet.

Da Erik kom i forgårs, tog han en stor kuffert med ind fra bilen, og den viste sig at indeholde et par helt nye kollektioner af tights, og dem ville Erik gerne vise min kone og mig.

Det er sådan noget her, man glæder sig til at komme ud i forretningerne med, sagde Erik, der helt tydeligt mente, at det var en let afsættelig vare, han nu skulle ud at præsentere i de nordjyske sportsforretninger.

Prøv lige at se de her mønstre, som Under Armour har lanceret i den nye kollektion, sagde han med tydelig begejstring i stemmen. Det er jo ikke så mange år siden, at tights pr. definition var ensfarvede og meget ofte helt sorte, men nu er der heldigvis kommet mere liv i designet, og jeg er sikker på, at sådan nogle her bliver meget efterspurgte blandt for eksempel motionsløbere, mente Erik.

Og det måtte både min kone og jeg give ham ret i. Vi bruger begge løbetights, når vi er ude at løbetræne, og vi synes faktisk også, at der gerne må være lidt spræl i udseendet, så vi kiggede lidt på hinanden og spurgte Erik, om den nye kollektion findes i udgaver til både kvinder og mænd, hvilket han kunne bekræfte.

Han kunne se, at vi var interesseret i den nye kollektion, så han skyndte sig at fortælle, at de nok var lidt dyrere, end dem vi plejer at købe, men som sædvanlig kunne han tilbyde os dem med en pæn rabat.

Han havde endnu en ny kollektion tights fra 2XU med i sin kuffert, og den var stort set lige så spændende i designet som den første, vi havde set på. Det var lige ved, at vi blev sat i et dilemma med hensyn til, hvilket fabrikat vi skulle vælge, for vi har begge gode erfaringer med begge de to mærker, så det var faktisk udelukkende udseendet, det handlede om.

Det endte nu med, at vi valgte hver et par tights fra Under Armour, som Erik lovede at få sendt til os i løbet af få dage, så nu glæder vi os til snart at komme ud at løbe i dem.

Kategorier: Feriesnak