Ekstra hår med på ferie

Udgivet af Charlotte

Jeg synes lige, jeg vil dele en lille historie fra det virkelige liv med jer. Jeg er lige kommet hjem fra en skøn ferie i Thailand, men historien handler faktisk om, hvad der skete lige INDEN jeg tog afsted på den ferie. Jeg bruger jo at sætte lidt ekstra hår i mit hår, når jeg har lyst til at være lidt lækker ;-) To dage før jeg skulle rejse, opdagede jeg, at min hund Rufus havde ædt mine extensions! Nu var gode dyr rådne – eller gode råd dyre. Jeg ville ikke tage afsted uden at have ekstra hår med.

Jeg startede med at ringe til min frisør, men hun gad selvfølgelig ikke engang tage telefonen. Det er ikke nemt at få god service nu om dage. Så måtte jeg en tur på internettet for at finde nogen, der sælger den slags i en god kvalitet. Jeg besøgte forskellige steder på nettet, men der var ingen tvivl om, at det var bd-store.dk, der var mest troværdig. Og deres priser og kvalitet var lige det, jeg søgte.

Jeg ringede til dem og talte med en rigtigt sød pige, der forklarede mig, at de ville sørge for, at min ordre blev sendt med det samme. DET kunne jeg lide.

I en fart fik jeg købt nogle hair extensions – og det var dem med clips, for det er nu engang det mest skånsomme for mit hår.

Dagen efter var de der med posten! Og i pakken lå oven i købet en lille overraskelse i form af prøver på shampoo til brug i solen. Det var jo helt genialt, eftersom jeg skulle til Thailand.

Nu har jeg haft dem i næsten hver dag siden, og de er simpelthen helt fantastiske. De ser bare så flotte ud, og det er med garanti de bedste hair extensions, jeg nogensinde har haft.

Og ferien? Den var helt fantastisk!

Ekstra hår med på ferie

Kategorier: Feriesnak