Design af ny brudekjole

Udgivet af Charlotte

Da jeg skulle skrive det afsluttende projekt på designerskolen, valgte jeg, at temaet skulle være brudekjoler. Hvorfor jeg valgte brudekjoler som tema, ved jeg ikke, men i hvert fald blev  forløbet yderst interessant for mig og det endte da også med, at jeg efter eksamen kunne føje Designer til mit visitkort.

Et projekt begynder altid med at indsamle data, hvilke krav stilles til brudekjoler, hvad søger kunden, hvilke modeller er mest solgte, hvor stort er udvalget, og hvilken ramme ligger prisen indenfor?

Jeg fik en aftale med en forretning, der sælger festtøj, de ville gerne stille sig til rådighed og give mig de oplysninger, som jeg måtte have behov for.

For mig var det spændende dage i forretningen, jeg fik en del brugbare facts om brudekjoler, og den sidste dag, jeg var der, fulgte jeg en ekspedient, som det lykkedes at sælge tre brudekjoler på en dag.  Den dag fik jeg et godt indtryk af, hvad de kommende brude stiller som krav til deres livs kjole og den service, forretningen leverede.  Specielt var der en ung kvinde – lidt for buttet men absolut den romantiske type. Hun var selv klar over, at hun skulle have en brudekjole,  som skulle være enkel og skjule hendes lidt runde former.  Ekspedienten nævnte, at det var et godt udgangspunkt og viste hende billeder af forskellige muligheder. Kvinden valgte to modeller, som hun prøvede, og bad os om at tilkendegive, hvilken model der klædte hende bedst. Vi var heldigvis enige, og hun blev helt sikkert en smuk brud.

Kategorier: Feriesnak